vineri, 16 decembrie 2011

Servicii publicitate - fotografie de produs, cosmetice, electronice, deco

Promotie la servicii de publicitate!

Pachetul se adreseaza comerciantilor care dispun de un magazin online sau de un site de prezentare. Mai exact, daca lucrati cu orice fel de produs, va putem sta la dispozitie cu realizarea fotografiilor pentru:


-  magazine online
-  site-uri de prezentare
-  blog-uri cu prezentare de produse
-  cataloage
-  brosuri
-  pliante


In general este indicat ca aceste fotografii sa se realizeze in studioul nostru dar aceasta nu reprezinta o cerinta ci mai degraba o recomandare. La cererea dumneavoastra ne putem deplasa pentru realizarea fotografiilor la sediul/locatia dorita cu echipamentul necesar.Preturi si mostre fotografii:


Pretul pentru fotografiile de produs variaza in functie de setup-ul dorit (simplu/complex). Mai jos gasiti oferta noastra de pret pentru a va face o idee generala:


foto-produse web, cu editare ulterioara - 2* EUR / produs
- foto-produse fara editare ulterioara - 1* EUR / produs
foto-produse studio - compozitii - 3* EUR / produs (pretul afisat este pentru compozitiile simple, pentru cele complexe pretul se poate discuta in prealabil)
foto-produse la locatia clientului, aceasta poate include mai multe categorii de fotografii:
a) fotografii locatie;
b) fotografii produs cu aranjamentele celui care beneficiaza de fotografii (aplicabil in cazul foto flori, gastronomie, etc);
c) fotografii produs (in general imbracaminte) cu manechinul celui pentru care sunt realizate fotografiile;
d) fotografii produs - electronice, auto, deco;
Pretul pentru o astfel de sedinta variaza in functie de locatie si complexitatea compozitiei. Pretul de pornire pentru o sedinta de 100* Euro / 3h.

Foto pliante, cataloage.
Foto produs cosmetice

Foto produs accesoriu


Nu detineti un site de prezentare sau un magazin online?


In situatia in care nu detineti un site de prezentare sau un magazin online va putem oferi un pachet promotional care include pe langa realizarea fotografiilor si un blog de prezentare GRATUIT. Pachetul se aplica doar in cazul comenzilor mai mari de 150 Euro*.

*Pretul este valabil doar pentru Judetul Timis. Pentru alte judete pretul se discuta in prealabil si variaza in functie de distanta si proiect. Preturile sunt valabile incepand din ianuarie 2012, sunt orientative si pot fi modificate fara o notificare prealabila.Preturile nu includ TVA.Contact:

Pentru informatii suplimentare sau comenzi va rugam sa ne contactati la:

Tel:0745495532
Email: contact@fotodot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu