sâmbătă, 28 mai 2011

Link-uri interesante

Pentru inceput m-am gandit ca poate v-ar fi utila o pagina cu mai multe linkuri interesante. Eu personal pot sa zic ca de pe fiecare pagina in parte am avut cate ceva de invatat si in continuare le frecventez destul de des. Pentru o navigare mai usoara prin ele le-am grupat pe categorii de interes:

1.Review-uri echipamente foto (aparate DSLR, aparate mirror-less, rangefinder, compacte, obiective foto, aparate foto film) :

www.dpreview.com

Inca o kestie destul de interesanta pe Dpreview ii faptul ca puteti sa participati la diverse competitii foto pe tot felul de teme. Practic primesti tema pozei si mai departe iti dai drumu imaginatiei si postezi poza ta, daca poza ta e suficient de buna poti sa ai surpriza sa si castigi. Eu unul zic ca ii un mod interesant de a incepe in domeniul foto, mai ales daca poate la inceput nu prea sti ce sa pozezi.

www.digitalrev.com

Pe Digitalrev.com gasesti o gramada de articole despre cele mai noi camere si obiective aparute pe piata. Interesanta ii abordarea lor diferita la genul asta de review-uri, adica iti spune ce ii esential (gen plusuri si minusuri) la calitatea imaginii, constructie, pret dar totul e foarte fain imbinat in articol, nu tot timpul o sa laude tot ce ii mai scump. Eu unul prefer varianta lor de pe youtube, mi-e mult mai usor sa ma uit la un clip si sa ascult decat sa citesc.

Lista ramane deschisa. O sa incerc pe cat posibil sa adaug cate un link nou pe zi, asa ca ramaneti pe fir ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu